≫ 

Filmska akcija posle razbojništva dvojice NFL igrača: Mahali pištoljima, sad su najtraženiji begunci

Deandre Bejker i Kvinton Danbar su verovatno završili karijere zbog ovog incidenta

  • 0
deandre bejker

Foto: youtube/New York Giants

Jedna "sasvim obična" pljačka koja se dogodila u Floridi, SAD, vrlo verovatno bi prošla neopaženo u javnosti da je nisu počinili ni manje ni više nego NFL igrači - Deandre Bejker (22) iz Njujork Džajantsa i Kvinton Danbar (27) iz Sijetl Sihoksa, prenose američki mediji.

Policija Floride traga za ovom dvojicom, i jednim njihovim saučesnikom, nakon što su, navodno, uz pretnju pištoljima na jednoj žurki od prisutnih oteli keš i satove u vrednosti od 37. 000 dolara.

Posle toga su se izgubili u nepoznatom pravcu i u toku je potraga za njima.

- Očito, postoje pokušaji da se oni nateraju na predaju - rečeno je iz policije, koja je o razbojništvu dvojice igrača obavestila njihove agente i predstavnike NFL lige.

Prema dosad poznatim informacijama, do pljačke je došlo nakon svađe na pomenutoj žurki gde su se igrale karte i video igre. Bejker je u jednom trenutku, navodno, izvadio pištolj, a onda je, zajedno sa Danbarom i još jednim saučesnikom koji je nosio masku, krenuo da otima satove i novac od prisutnih gostiju.

Muškarac koji je nosio masku još uvek nije identifikovan. Bejker je navodno od njega zahtevao da upuca jednog svedoka što je ovaj odbio.

Sva trojica su pobegli sa lica mesta svojim automobilima - BMW-om, lamborginijem i mercedesom.

 

Bejker je sad suočen sa osam optužbi, četiri za oružanu pljačku i četiri za težak napad vatrenim oružjem, dok je Danbar je optužen po četiri tačke oružane pljačke.

Iz NFL-a su rekli da su upućeni u težak incident koji se dogodio, ali ga nisu komentarisali. Džajantsi su rekli samo to da su u kontaktu sa Bejkerom, dok su Sihoksi poručili da su "svesni situacije koja se dogodila" i da "još uvek prikupljaju informacije".

Obojica igrača inače igraju na pozicijama kornerbekova.

Oglasio se i Danbarov advokat sa pričom da postoji pet svedoka koji su potpisali izjave da njegov klijent nije učestvovao u razbojništvu.

Zanimljivo je da se Danbar nekoliko sati pošto se desio incident prvi put oglasio kao novi igrač Sihoksa koji su ga angažovali iz Vašingtona.

- Sve što želite na kraju dana je da vas neko želi. Nadam se samo da ću im uzvratiti načinom na koji se ponašam - rekao je Danbar.

Video: Sukob je počeo na Maksimiru, a Jugoslavija je nestala na Poljudu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA