≫ 

NFL igrač mafijao s pištoljem i pretio da će pobiti sve posle partije pokera

Hvatač Vašington Redskinsa se sukobio tokom partije pokera

  • 0
Kodi Latimer Printskrin: Youtube

Šokantni novi detalji u hapšenju Kodija Latimera NFL igrača. Policajci kažu da je svedok tvrdio da je NFL igrač pretio da će "ubiti sve" nakon spora oko igre u pokeru, pre nego što je zatvoren.

Prema policijskom izveštaju, dobijenom od VUSA9, policajci su stigli u rezidenciju okruga Daglas u državi Kolorado oko ponoći u petak, nakon što su primili poziv o mogućim ispaljenim hicima.

Jednom kada su se pojavili ... službenici kažu da su razgovarali sa Latimerovim prijateljem, Roderikom Inglišom, koji im je objasnio da ih je hvatač Vašington Redskins prekinuo nakon svađe oko igre sa kartama.

Policajci kažu da im je Ingliš rekao da je domaćin svog pokera u njegovom mestu sa svojim Latimerom i nekolicinom drugih prijatelja ... kada se Latimer sukobio sa drugom osobom.

Ingliši tvrdi da je Kodi pokrenuo svađu i da je sve podigao na noge.

Policajci kažu da im je Ingliš rekao da je Latimer izvadio vatreno oružje i rekao je da je spasio dve municije za Engleze i njegov GF. Policajci takođe kažu da im je engleski rekao da im je Latimer pretio da će "ubiti sve."

Kasnije je domaćin kartaške partije istakao da se Latimer smirio ... rekao je da nikoga neće ubiti i "ispraznio je šaržer i očistio komoru svog pištolja."

Ali, prema izveštaju, Latimer se opet naljutio ... i tada Ingliš kaže da je Latimer ispalio dva hica u sebe.

Policajci kažu da im je Ingliš rekao da se tada borio sa Latimerom ... ali tvrdi da ga je 27-godišnjak pištoljem udario u glavu, izazivajući kontuziju i posekotinu po glavi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA