≫ 

Brejdi lansirao novi preparat, navijači ga kritikuju da je "korona profiter"

Loš ili pravi trenutak za reklamiranje ovakvog proizvoda, zavisi iz kog ugla gledate

  • 0
tom brady brejdi Printskrin: Instagram/tombrady

Tom Brejdi se nije proslavio poslednjom objavom na svom instagramu u kojoj je izreklamirao svoj proizvod, suplement za jačanje imuniteta, koji se sada može naručiti i probati.

Šestostruki NFL šampion našao se na udaru navijača koji su ga kritikovali da je "korona profiter", jer je, kako misle, planski izbacio proizvod u vreme kada ljudi više nego inače kupuju takvu vrstu preparata, a pandemija je glavni razlog tome.

Njegov proizvod pod nazivom "TB 12" se može kupiti po ceni od 45 dolara i jedna kutija može da traje mesec dana.

Preparat u svom sastavu sadrži vitamin C, ekstrakt lista ariša i borovnice, proizvod inače nije odobren od strane agencije za hranu i lekove Sjedinjenih Država (FDA) i "nije namenjen za dijagnostifikovanje, lečenje, ili prevencije bilo koje bolesti".

Izvršni direktor TB12, Džon Burns, odgovorio je na kritike za tajming lansiranja proizvoda, navodeći da je ovo zapravo pravo vreme da se tako nešto ponudi ljudima.

- Sada je više nego ikad važno imati svakodnevnu podršku za zdrav imunološki odgovor, jer su naša tela izložena stalnim stresnim situacijama koja iscrpljuju njihove resurse - rekao je Burns.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA