Srpska mafija ostaje sa nama: Poljski klub na interesantan način objavio ostanak Srba

Valjda ne gledaju ovako na nas i u globalu

  • 1
Foto: MN Press

Poljski odbojkaški klub Skra Belšatov objavio je na zanimljiv način produžetak saradnje sa srpskim sportistima Milanom Katićem i Dušanom Petkovićem.

Odbojkaška sezona je bila gotova još krajem marta, pandemija korona virusa je do tada već uzela maha i prekinula mnoge sportove.

- Srpska mafija ostaje sa nama - napisali su iz poljskog kluba i time najavili ostanak Katića i Petkovića.

Tim Skra Belšatov je devetostruki prvak Poljske i sedmostruki osvajač Kupa, a takmiči se u elitnom rangu takmičenja od 2001. godine. Imao je uspeha i u CEV Ligi šampiona gde je osvajao drugo i treća mesta 2012, odnosno 2008. i 2010. godine.

Ovaj klub je poslednji put bio prvak Poljske pre dve godine, a najbolje rezultate je beležio od 2008. do 2012. godine kako na domaćem, tako i na međunarodnom planu.

- Još jedna godina u neverovatnom klubu - napisao je Petković, a na poverenju se klubu zahvalio i Katić putem društvenih mreža. On u poljskom klubu ima nešto duži staž od Petkovića jer je Dušan stigao lani, a Katić pre tri godine.

 
 
 
View this post on Instagram
One more year in amazing club 💪🏼🐝💛A post shared by Dusan Petkovic (@dusanpetko12) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA