≫ 

NFL sezona pod velikim znakom pitanja zbog korona virusa

Sezona, ukoliko je bude bilo, završiće se Superboulom, koji je planiran za 7. februar u Tampi

  • 1
Patrik Mahoms Foto: AP/Tanjug

Sezona u američkom fudbalu NFL liga, koja bi trebalo da počne u septembru, mogla bi da bude otkazana u slučaju drugog talasa pandemije korona virusa, upozorava Entoni Fauči.

NFL timovi spremaju se za početak sezone 10. septembra, ali postoji mogućnost da ona u potpunosti bude otkazana, prenosi Si-En-En.

- Ukoliko igrači ne budu potpuno izolovani od spoljnog sveta i ako ne budu testirani skoro svakog dana, teško je predvideti da li bi NFL sezona mogla da počne ove jeseni.

- Ukoliko bude drugog talasa epidemije, što je realna mogućnost naročito uzimajući u obzir predstojeću sezonu virusa, možda fudbala neće biti ove sezone - rekao je Entoni Fauči, vodeći američki stručnjak za zarazne bolesti.

U ponedeljak je nekoliko igrača Hjustona i Dalasa bilo pozitivno na testiranju na korona virus. Niko od tih igrača nije bio u klupskim prostorijama, a timovi poštuju zdravstvene protokole.

Otkazane su utakmice planirane da se igraju van SAD – četiri u Londonu i jedna u Meksiko Sitiju.

Video: Masa frenetično skandirala Trampu i Melaniji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA