≫ 

Srceparajuća čitulja za Bobanu Veličković od njenog supruga Miroslava i tek rođenog sina Vukašina

Najbliži su se oprostili od tragično preminule srpske šampionke

  • 11
Bobana Veličković, čitulja Poruka kojom su se od Bobnane Veličković oprostili suprug i sin; Reprint: Novosti

Smrt Bobane Veličković Momčilović potresla je čitavu Srbiju. Proslavljena srpska šampionka u streljaštvu preminula je posle komplikacija nakon porođaja u 31. godini života. Nakon što je na svet donela zdravog sina Vukašina, zbog eklampsije je dospela u teško stanje.

Lekari u Zaječaru, gde se porodila, pet dana nisu uspeli da joj poprave zdravstveno stanje, pa je u komi prebačena u Beograd, gde je već bila u veoma teškom stanju i lekari posle nekoliko dana borbe nisu uspeli da joj spasu život.

Njen suprug Miroslav u potresnoj ispovesti opisao je kako su izgledali najteži dani borbe za njen život i kako je obezbedio čak i helikopterski prevoz iz Zaječara za Beograd, ali da ga je doktor u Zaječaru ubeđivao da za time nema potrebe.

Suprug Bobane Veličković i njen tek rođeni sin Vukašin, koga naša šampionka nije imala prilike da vidi, oprostili su se od nje potresnom čituljom koja je objavljena u Novostima.

Od nje su se oprostili potresnim stihovima pesme "Možda spava" našeg velikog pesnika Vladislava Petkovića Disa.

- Možda spava sa očima izvan svakog zla, izvan stvari, iluzija, izvan života, i snjom spava, neviđena, njena lepota; Možda živi i doći će posle ovog sna. Možda spava sa očima izvan svakog zla. Zauvek ćemo te voleti - piše u poruci koju su potpisali suprug Miroslav i sin Vukašin.

Pogledajte i galeriju fotografija koja svedoči o ljubavi Bobane i Miroslava:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DaNe

    30. jun 2020 | 10:00

    Užasno tužno!! Hoće li "beli medvedi" odgovarati za stručne greške, nesavesno lečenje, propuste.... nju to vratiti neće, ali makar za buduće porodilje. U Srbiji NIKADA lekar nije osuđen za ovakvo nedelo, a koliko ih je bilo, dokazano. Evo šta su uradili i dr. Laziću u Nišu, njegova ćerka (takođe lekar), detaljno navodi njihove greške, propuste.

  • Srke

    30. jun 2020 | 10:37

    Slva joj i hvala!Tužno do neba 😓😓😓

  • Slavica

    30. jun 2020 | 13:06

    Pocivaj u miru. Neka te anđeli čuvaju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA