"Treba da nas bude sramota što takvom klubu preti gašenje"

Marko Avramović se vratio u Beograd, ali ne u svoj matični klub Partizan, kome preti gašenje

  • 15
Marko Avramović Foto: MN Press

Marko Avramović, nekadašnji reprezentativac Srbije u vaterpolu posle šest godina se vratio u Srbiju, u rodni Beograd. Ali, od iduće sezone neće nositi kapicu matičnog Partizana ili Crvene zvezde, s kojom je 2013. pokorio Evropu, već Novog Beograda.

Trofejni vaterpolista i pored toga što ima velike planove sa ekipom Vladimira Vujasinovića, priznaje da ga srce boli kada vidi koliko se urušava velikan sa Banjice.

- Godinama sa tugom gledam Partizan, od kada je krenuo nizbrdo. Nadam se da će situacija da se popravi, da će doći neko ko će izvući klub. Ali, svake godine je sve teže i teže, dugovi sve veći, a ja sam sve manje otpimista.

-Tek u inostranstvu sam se uverio kakvu reputaciju ima Partizan i sve nas u vaterpolu trebalo bi da bude sramota što takvom klubu preti gašenje. Partizan je rasadnik talenata, fabrika igrača i mislim da bez njega nema ni budućnosti našeg vaterpola, pogotovo reprezentacije - ističe Avramović  za Večernje novosti.

Nekadašnji reprezentativac, koji je sa "delfinima" 2009. osvojio svetsko zlato, pre šest godina se otisnuo u inostranstvo. Pola godine je proveo u rumunskoj Oradei, četiri i po sezone u Ferencvarošu i Egeru (Mađarska) i poslednju u španskoj Sabadelji.

Video: Prlainović: Zajedno smo osvojili sve, sada igramo finale svih finala

Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bg

    1. jul 2020 | 09:38

    Nemaju druze oni sramote,oni imaju jasan cilj koji su dobili od sefa njihovog ali su se malo zeznuli,grobari su tvrd orah za njih videce se sve uskoro!!! Partizan trn u oko svima,Partizane najveci si!!!

  • pfc

    1. jul 2020 | 09:29

    A Sta kaze veliki ministar udovicic na to...cuti ko po obicaju

  • Otkud ja to znam

    1. jul 2020 | 09:17

    Zvezdas sam,ali moram da prokomentarisem.A zasto se vi kojima je zao Partizana ne vratite u Partizan pa igrate besplatno,pomognete voljenom klubu koji vas je afirmisao,napravio kao igrace.Zao vam je,da vam je zao,vi bi pomogli,to vazi i za druge klubove i druge igrace...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA