≫ 

Tužan oproštaj najvećeg na svetu: Rikardinjo ponižen kao nikad pre, klub ga izolovao na tribine

O' Mago se nije na najbolji način rastao od kluba u kojem je ostvario snove tokom poslednjih 7 godina

  • 0
Rikardinjo, futsal

Printskrin: Twitter.com/GregorioLeonOR

Najbolji futsaler sveta, Portugalac Rikardinjo, oprostio se od španskog Movistar Intera nakon 7 godina, tokom kojih je čak 5 puta osvojio nagradu za najboljeg igrača planete.

On je oproštaj najavio još 6. januara, potvrdivši da će sledeće sezone igrati za Pariz, za koji će nastupati i doskorašnji kapiten Intera i španske reprezentacije, Karlos Ortiz.

Rikardinjo je zatražio da ne igra završni turnir, kako bi izbegao povredu u završnoj fazi karijere u Interu i da bi u Pariz došao zdrav. Međutim, odmah su se pojavile medijske spekulacije da ga klub ne plaća, kao i da su odmosi između igrača narušeni u svlačionici.

Slike sa završnog turnira, na kome je Inter na kraju i osvojio titulu, izgledale su ponižavajuće za O' Maga, kako zovu Rikardinja. Sedeo je izolovan na sablasno praznim tribinama, dok je ekipa bila okupljena oko klupe.

Bio je na svakoj utakmici završnog turnira, ali nije odigrao ni minut i tako će se njegov oproštaj od Intera pamtiti kao ponižavajuć i tužan.

- Nisam se osećao izolovano i moje kolege su uvek bile uz mene. Jedini put kada sam bio sam bilo je na tribinama. Na treningu, uvek sam radio svoj posao. Uvek sam bio profesionalac. Ovo je tužan kraj. Ovo je bio divan period gde sam ostvario mnoge snove, gde je i to da postanem najbolji igrač sveta, ali postoji i rastanak. Ne odlazim onako kako bih želeo, ali nije i preko sporednih vrata - rekao je Rikardinjo.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA