≫ 

Haos na Banjici: Roditelji vaterpolista Partizana prekinuli konferenciju, dug kluba 6.5 miliona evra

Posle legendi kluba, aktuelnih igrača i trenera, protiv Uprave crno-belih ustali su i roditelji igrača

  • 10
VK Partizan

Foto: MN Press

Zahtevu za odlazak aktuelne Uprave VK Partizan, posle legendi i sadašnjih igrača i trenera, pridružili su se i roditelji igrača.

Uoči konferencije za medije na Banjici koju su održali predsednik Upravnog odbora Mirko Bradajić i direktorka Tatijana Rakas, nezadovoljni roditelji dece koja treniraju u klubu lupali su u staklo klupskih prostorija, uz povike "Uprava napolje" i "Hoćemo promene".

Oni su uspeli na kratko da prekinu konferenciju za medije, ali je posle toga ipak usledilo obraćanje Bradajića i Rakaseve.

- Razgovarao sam sa Filipom Filipovićem, on je tražio da ode Rakas i rekao da će dovesti svoje ljude u klub. Pitao sam ga koje ljude, nisam dobio zadovoljavajući odgovor. Drago mi je što se legende intersuju za stanje u klubu, ali zašto do sada nisu - upitao je Bradajić.

Direktorka Rakas istakla je da je sve što se dešava opstrukcija Alesandra Šoštara.

- Bivši igrači su dezinformisani. Kriza u klubu je duboka, ali ne od dana kada sam ja došla u klub. Nisam došla ovde da se bogatim ili iz nekog ličnog interesa. Filipović je pozvan da dođe u klub, ali nije došao. Očigledno, Šoštar ne može dostojanstveno da ode - istakla je Rakas, koja je istakla da je dug najmanje 6,5 miliona evra.

- Dug VK Partizan je najmanje 6.500.000 evra, a verovatno je i veći - rekla je ona na konferenciji na Banjici.

Video: Direktorka VK Partizan Tatjana Rakas: Kako je klub došao do 6 miliona Evra duga

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA