≫ 

Jedan od favorita Tur de Fransa imao sudar sa kolima na treningu, povređen je

Nairo Kvintana doživeo nesreću kada je na putu radio nedopušteni manevar

  • 0
Nairo Kintana Foto: Guliver/Michael Steele/Getty Images

Kolumbijski biciklista Nairo Kvintana povređen je nakon što tokom treninga za nastup na Tor de Fransu u četvrtak sudario s automobilom, objavila je Meri Mozo, gradonačelnica Motavite, grada u središnjoj Kolumbiji u kojem se nesreća dogodila.

Pobednika Điro di Italija 2014 i španske Vuelte 2015. neoprezni je vozač udario dok je radio nedopušteni manevar, rekla je Mozo koja je na mesto nesreće stigla nekoliko minuta nakon sudara.

Mozo je izjavila da Kvintana nije teže povređen, iako "oseća bolove u kolenu i ima ogrebotine na laktu" te dodala da se 30-godišnji kolumbijski biciklista vratio kući kako bi dobio lekarsku pomoć.

Nekadašnja zvezda španske ekipe Movistar od ove sezone nastupa za francusku ekipu Arkea-Samsic za koju je u martu pre prekida sezone zbog širenja korona virusa, osvojio zadnju etapu trke Pariz - Nica.

Kvintana je tokom karijere tri puta bio na pobedničkom postolju na Tur de Fransu (drugi 2013. i 2015. te treći 2016.), jedinoj od tri Grand Tur trke na kojoj nije uspeo pobediti, iako je tokom poslednjih pet godina uvek spominjan kao jedan od favorita.

Video: Novi košarkaš Zvezde se pohvalio NBA prstenom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA