≫ 

Hrvatska legenda preuzela Šapčane: Odjeknula transfer bomba u vaterpolu

Ozbiljan potez Šapčana

  • 0
Emil Nikolić

Foto: MN Press

Vaterpolo klub Šabac doveo je zvučno pojačanje na trenerskoj poziciji.

Emil Nikolić će u narednom periodu voditi Šapčane, a naslediće Miodraga Mirovića, koji je vodio Šabac do Kupa i titule prošle godine.

Potpisao je dvogodišnji ugovor i ima velike planove u novom klubu, a važi za jednog od najuspešnijih hrvatskih stručnjaka svih vremena.

Bio je godinama trener Juga, osvojio je evropsku titulu sa klubom 2006. godine, ima LEN kup i još mnogo domaćih trofeja, a sa velikim uspehom radio je i u Primorcu iz Kotora.

" Sa dubrovačkim Jugom je postao prvak Evrope i osvajač LEN Kupa, osvojio je sa Dubrovčanima dve titule Hrvatske i tri nacionalna Kupa. Sa zagrebačkom Mladosti ima osvojen Kup Hrvatske, dok je kao stručni savetnik sa kotorskim Primorcem došao na vrh Evrope, jedan od najtrofejnijih vaterpolo trenera sa ovih prostora, a od danas i novi šef stručnog štaba naše prve ekipe, gospodin Emil Nikolić" predstavio ga je klub.

 

Ovogo leta, klub je napustio Nikola Radulović otišavši u Radnički, Marko Janković se vratio iz Crvene zvezde, a nema sumnje da će ime novog trenera biti "mamac" za pojačanja.

Video: Ni neviđeno nevreme nije oteralo navijače s Taša tokom vaterpolo spektakla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA