≫ 

Podraščanin došao kod Lisinca u Trentino, pa poručio: Jedva čekam lov na trofeje

Lisinac je u Trentinu od 2018. godine

  • 0
marko-podrascanin.jpg Foto: Printscreen Instagram / potke18

Srpski odbojkaš i reprezentativac Marko Podraščanin novi je igrač Trentina, objavio je taj klub.

Podraščanin je kao pojačanje ozvaničen početkom ove nedelje i u Trentinu će igrati sa još jednim našim igračem Srećkom Lisincem.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Welcome Marko #Podrascanin, new #TrentinoVolley player! #trentinovolley #trentinonelcuore #trento #volleyball #trentino #superlega #picoftheday #nofilter #itastrentino #trentinoitasОбјава коју дели trentino volley (@trentinovolley) дана

Iskusni 32-godišnji srednji bloker je do sada igrao za tri kluba u Italiji, gde je bez prekida od 2007. godine. Najpre je igrao za Koriljano jednu sezonu do 2008. kada je prešao u Lube i tu ostao osam godina.

Potom je prešao u Peruđu i do sada igrao za taj klub. Oglasio se i sam povodom prelaska i izrazio zadovoljstvo jer je Trentino jedan od najboljih klubova u Evropi.

- Srećan sam što mogu da kažem da sam postao član jednog od najboljih klubova u Italiji i Evropi, Trentina. Jedva čekam da krenemo u lov na nove trofeje - poručio je Podraščanin.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Happy to announce that I became part of the one of the best clubs in Italy and in Europe @trentinovolley 🔥🔥 Cant wait to start hunt for new trophies! 🏆 Tnx @sreckolisinac_20 for this video 😉Објава коју дели Marko Podrascanin (@potke18) дана

Da podsetimo, Marko u avgustu puni 33 godine, a standardni je reprezentativac Srbije još od 2006. godine.

Video: Vanja Grbić pored priče o iskustvu s koronom, žali što mnogi ne poštuju mere i savete struke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA