≫ 

Hamilton kao Đoković: Na udaru Britanaca zbog stava protiv vakcine i kritike za Gejtsa

Popularni vozač formule 1 podelio je svoje mišljenje sa fanovima i izazvao kontroverze

  • 1
Lewis Hamilton, Luis Hamilton Foto: Tanjug/AP

Luis Hamilton žestoko je kritikovan nakon što je podelio antivakcinaški video sa svojim fanovima kojih ima 18,3 miliona na Instagramu.

Šestostruki šampion Formule jedan (35) podelio je video sadržaja kreatora sadržaja Kinga Bacha dva puta na svojoj Instagram stranici.

U videu, koji je od tada nestao iz Hamiltonovog "storija" milijarder Bil Gejst razgovara o napretku u dobijanju vakcine protiv Covid-19.

Hamilton je naime podelio video sa likom Bila Gejtsa ispod kojeg je pisalo "Sećam se kad sam rekao svoju prvu laž" aludirajući na to da Gejst obmanjuje svet oko korona virusa

Luis Hamilton instagram Printskrin: Instagram/lewishamilton

Hamilton je nakon toga objavio izjavu na Instagramu rekavši da nije video natpis na snimku. Nije se izvinio za post, već je samo želeo da razjasni 'pogrešno tumačenje'.

Na društvenim medijima napisao je:

- Primetio sam neke komentare na svoj raniji post o vakcini protiv koronavirusa i želim da razjasnim svoje misli o tome, jer razumem zašto su ih pogrešno protumačili.

- Prvo nisam video priloženi komentar, tako da sam ja potpuno kriv i imam puno poštovanja zbog dobrotvornog dela koje Bill Gates radi.

- Takođe želim biti jasno da nisam protiv vakcine i bez sumnje će to biti važno u borbi protiv korona virusa, a nadam se da će njegov razvoj spasiti živote.

- Međutim, nakon gledanja videa, osetio sam da pokazuje da još uvek postoji velika neizvesnost oko najvažnijih nuspojava i kako će se finansirati. Ne mogu uvek ispravno objavljivati svoje postove. Ja sam samo čovek, ali učim u hodu - rekao je Hamilton.

Video: Kimi Raikonen sa naslednikom na kartingu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina

    27. jul 2020 | 17:40

    Znaci jos jedan covek iz naroda.. cim ga mediji napadaju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA