Japanci izmislili novi kondom za seks na OI: Najtanji na svetu, može da izdrži 100.000 pokreta

Pomenuti kondomi se trenutno prave samo u Japanu i tanki su 0,01 milimetar

  • 4
Olimpijske igre, tetovaža

Foto: Guliver/Alexander Hassenstein/Getty Images

Osim što je sam odlazak na Olimpijske igre kruna njihovog rada prethodne četiri godine, za većinu sportista učešće na pomenutoj manifestaciji znači i obogaćenje društvenog života.

Za neke čak i seksualnog, jer je i te kako poznato da broj distribuiranih kondoma na OI raste iz ciklusa u ciklus. Takođe, imamo i "živu reč" sportista ili sportistkinja koji su javno priznali da su uživali u seksu tokom takmičenja.

Jedna od njih je i Ingrid Oliveira koja je na OI u Riju imala žestok seks sa kolegom kajakašem, ali i priznala da je Jusein Bolt dovodio devojke u sobu.

Naredne OI će se održati sledećeg leta (trebalo je ovog) u Tokiju, a Japanci već rade na poboljšanju "seks paketa" koji takmičari dobiju prilikom dolaska u olimpijsko selo.

Tako su izmsilsili ultra tanki konodm debljine 0,01 milimetar i koji pruža osećaj stvarnog seksualnog kontakta, odnosno kao da se zaštita ne koristi.

- Samo japanske kompanije proizvode takve kondome. Oni se još ne prodaju u drugim zemljama - rečeno je iz jedne takve kompanije.

Iako su tanji od lista novina, kondomi su izuzetno jaki i mogu izdržati 100.000 seksualnih pokreta. To je 99.740 puta više od proseka obične osobe tokom odnosa.

Olimpijske igre, Tokio 2020, krevet, Olimpijsko selo

Foto: Profimedia

Ipak, povela se dilema da li će kreveti moći da izdrže seks među olimpijcima s obzirom na to da su pravljeni od kartona. Zanimljivu izjavu povodom toga dao je australijski košarkaš Artur Boric koji se zapitao da li će se javiti problem sa krevetima kada besplatni kondomi krenu da se konzumiraju.

Međuitim, organizatori su se javili u međuvremenu i istakli da su svi kreveti testirani i da mogu da izdrže sve "napore" jednog čoveka.

Sve je, očigledno, spremno! Ostaje samo da se OI održe...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA