≫ 

Daska koja život (ne)znači: Seksi sestre batalile surf, ubuduće se skidaju za 10 dolara mesečno

Ovo se zove veliki zaokret u karijeri

  • 3
sestre surferke Foto: instagram/elliejeancoffey

Sestre surferke, Australijanke Eli-Džin Kofi i Holi-Dejz Kofi, rešile su da dodatno unovče popularnost i svoj seksi izgled tako što su pokrenule svaka svoj sajt za odrasle gde se one mogu videti u raznoraznim izdanjima, naravno ako platite za tu uslugu.

Eli-Džin (25) se prva odvažila na taj korak, u avgustu, a njena tri godine mlađa sestra krenula je njenim koracima pre nekoliko dana, valjda kada je shvatila da je to zaista dobra ideja da se zaradi novac, vođena primerom svoje starije sestre.

Obe su profesionalne surferke svetskog ranga, takmičile su se u najjačim konkurencijama od 2010. do 2017. godine, ali su rešile da sada naprave zaokret u svojim karijerama.

 
 
 
View this post on Instagram
Doing my thingA post shared by Holly-Daze Coffey (@hollydazecoffeyyy) on

Sajt na koji možete videti jednu od sestara u provokativnom izdanju, konkretno stariju Eli-Džin, zove se "Ellie Unlocked" (Otključana Eli). Svako ko plati 10 dolara na mesečnom nivou može "otključati" Eli i uživati u četu sa njom ili može samo da je vidi bez ičega na sebi.

Mlađa sestra Holi-Dejz je nedavno na svom instagram profilu najavila svoj debi u seks biznisu pozivom obožavateljima da pogledaju "ekskluzivni sadržaj koji je suviše seksi za instagram".

Živi bili, pa videli, za 10 dolara svi su dobrodošli kod ove dve poslovne sestre koje zbirno imaju blizu dva miliona pratilaca na Instagramu.

Ako i svaki deseti bude želeo da ih gleda u još vrelijem izdanju, eto nama novih svetskih milionerki ubrzo.

 
 
 
View this post on Instagram
nobody really likes us except for us @weaver101 😂😈@shirtsofparadise @myraswimA post shared by Holly-Daze Coffey (@hollydazecoffeyyy) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA