≫ 

Vujasov "drim tim" dominantno počeo takmičenje protiv Partizanove filijale

Ekipa Novog Beograda pobedila je Banjicu sa 19:2

  • 1
VK Novi Beograd Foto: Promo/VK Novi Beograd

Voljom žreba je odlučeno da svoju debitanstku utakmicu u Super ligi Srbije, Novi Beograd odigra protiv starih znanaca iz prošlogodišnje Prve A lige, ekipe Banjice.

Bio je ovo duel dve neravnopravne ekipe, jer je ekipa Novog Beograda pre svega mnogo starija i iskusnija. Novi Beograd je očekivano zabeležio laganu pobedu, a rezultat govori sam za sebe o odnosu snaga i razvoju događaja.

Vladimir Vujasinović u protokol za ovu utakmicu nije uvrstio najveće pojačanje letošnjeg prelaznog roka, Miloša Ćuka.

VK Novi Beograd Foto: Promo/VK Novi Beograd

Od 14 igrača gostujuće ekipe, čak devetorica su se upisala u listu strelaca, a istakao se Draško Gogov sa 5 pogodaka.

Trener Novog Beograda, Vlada Vujasinović, na pitanje – Da li i koliko ovakve utakmice pomažu u uigravanju određenih taktičkih varijanti i testiranju igrača sa manjom minutažom, prokomentarisao sledeće:

- Najvažnije je da smo krenuli sa igranjem zvaničnih utakmica. Uželeli smo se svi takmičenja, pošto ne igramo od marta ove godine. Današnji protivnik je verovatno najslabija ekipa Super lige, tako da je zadatak bio samo da najozbiljnije odigramo utakmicu, što smo i uradili. Mlađi igrači su dobili veću minutažu od starijih, što je normalno kada se igraju ovakve utakmice.

VK Novi Beograd Foto: Promo/VK Novi Beograd

Već u narednom kolu, novobeograđane očekuje jedan od derbija lige, protiv ekipe Radničkog i to će biti dobar test za proveru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA