≫ 

Srpski golman imao 216 kilograma, stao na gol posle dve godine

Strahinja Milić, popularni Džambo, obukao dres Partizana u prvom zvaničnom meču psole toliko pauze

  • 3
Strahinja Milić Printskrin: Youtube/TV Partizan

Strahinja Milić, nekadašnji rukometni reprezentativac Srbije, vratio se na gol posle dve godine pauze - i to u dresu Partizana!

Milić je svojevremeno bio najmlađi debitant u nacionalnom timu, a od 2012. do 2018. je branio boje Vardara s kojim je bio i prvak Evrope.

U međuvremenu je nestao sa rukometne mape, a jedan od glavnih razloga bilo je to što je imao čak 216 kilograma.

- Evo, pokušavam da se vratim sportu. Hteo sam da počnemo od nule, da se vratim u svoj matični klub. Da pokušamod a dignemo sve na neki veći nivo, ali moram najpre i sebe da sredim da budem na nivou kakvim me rukometni svet pamti - rekao je Milić za TV Partizan i dodao:

- Da mi je neko rekao da ću prestatid a igram dve godine, ne bih mu verovao. Moja zamisao je bila da prestanem na šest meseci, jer se ugasila ta neka strast. Moja agonija je trajala dve godine, gde me mrzelo da dolazim na treninge. Da se presvlačim.

Milić je svoje prve minute posle dve godine upisao u porazu Partizana od Dinama u polufinalu Kupa „prof. dr. Branislava Pokrajca (26:22).  Ušao je u igru u 28. minutu i zabeležio je šest odbrana do kraja.

 
 
 
View this post on Instagram
First save of Strahinja Milic in his first match after two years break!A post shared by Handball-Planet.com (@handball_planet) on

 
 
 
View this post on Instagram
Džambo is BACK @rkpartizan @handball_planetA post shared by Balkan-Handball.com (@balkanhandball) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏐⚽🏀🏆🏅

    27. septembar 2020 | 10:39

    Добро им је појачање...брз, динмичан, оооодличан рефлекс, плус лопта га тешко може промашити👏👏👏. скоро оваква хитрина није виђена

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA