≫ 

Milica Mandić posetila studente u Leposaviću i uručila prvi indeks

Olimpijska šampionka nije krila zadovoljstvo...

  • 0
Milica Mandić Foto: Privatna arhiva

Reprezentativka Srbije u tekvondou Milica Mandić dobila je čast da dodeli prvi indeks na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje Priština sa središtem u Leposaviću.

Kako je saopšteno, svečano uručivanje studentskih knjižica polaznicima 42. generacije studenata organizovano je u Leposaviću, a dekan prof. Veroljub Stanković organizovao je gostovanje Milice Mandić, kojoj je pripala čast da uruči prvi indeks, a tom prilikom je dekan pozdravio Miličinog trenera Dragana Jovića i predsednika Sportskog saveza Beograda Dragana Tomaševića.

- Velika je čast da prvi indeks u ovoj školskoj godini uručuje Milica Mandić. To je veliko priznanje i podstrek za sve mlade koji žive na prostoru Kosova i Metohije, a i za sve one koji su željni znanja došli iz gradova iz centralne Srbije da studiraju u ovom gradiću - rekao je Stanković.

Olimpijska šampionka iz 2012. godine nije krila radost što je imala priliku da se sretne sa mladima koji žele da uče.

- Samo znanjem i upornim radom se postiže uspeh i osvajaju medalje - rekla je Mandić i pozvala je sve da se predano posvete poslovima za koje će se školovati.

Trener Jović poručio je da bez obzira na vanrednu sitauciju, svuda i na svakom mestu treba se posvetiti fizičkim aktivnostima.

- Tako se pobeđuju svi problemi i sve bolesti - rekao je Jović.

Uz poruku da je sport najbolji lek, Dragan Tomašević potvrdio je da su u ovi ljudi izabrali fakultet u Leposaviću, koji je spreman da tehnički i stručno obrazuje one koji će se u budućnosti sportom.

Na Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja u Leposaviću ove školske godine upisalo se 84 studenta.

Video: Prelepa tekvondistkinja vs MMA borac: Bakočević se ovakvom dočeku nije nadao!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA