≫ 

Vanja Grbić u šoku: Prevaranti sa Instagrama hteli da mu podvale reklamu "nameštenih" utakmica

Uvredila je velikana odbojke i sama pomisao da bi uopšte razmatrao ovu opciju

  • 2
Vladimir Vanja Grbić Foto: MN Press

Legendarni odbojkaš Vladimir Grbić upozorio je javnost na brojne prevarante na društvenim mrežama, koji reklamiraju dojave i nameštene fudbalske utakmice.

Grbić je sa skoro 50.000 pratilaca na Instagramu bio dobar "mamac" za sve koji pokušavaju da dođu do reklama, a jedan prevarant se sam prevario kada je uopšte došao na ideju da kontaktira Vanju.

Čim je dobio odgovor na pitanje čime se bavite, Vanja je odgovorio kratko i jasno: Ja se izvinjavam, pogrešio si adresu. Ja sam olimpijski šampion, ne postoje te pare.

Sakrio je Grbić identitet osobi koja mu se javila, ali uz novu poruku, kako bi svi znali šta sve pokušavaju mnogi da podvale na internetu.

- Pa gde mene nađe! Ne želim da komentarišem ljudsku slobodu i odsustvo morala i odgovornosti za sticanje ili zarađivanje novca. Svako bira svoj način. To ga i određuje kao osobu. Vaspitan sam od roditelja da stičem svojim radom pošteno sve u životu - napisao je Grbić.

- Danas nije takvo vreme gde se takvi ljudi i principi poštuju. Integritet i sloboda su skupi i nepoželjni. Ali... proći će i ovo vreme. Prave vrednosti ne zastarevaju. Svetle su i žive. Večno.

 

Video: Vanja Grbić iskombinovao košarku, odbojku i snuker i pogodio nemoguće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA