Odbojkašice Zvezde spremne za novu sezonu: Crveno-beli predstavili talentovani mladi tim!

Crveno-bela odbojkaška sekcija predstavila ekipu za novu sezonu

  • 0
Ženski odbojkaški klub Crvena Zvezda Foto: Nikola Tomić

Odbojkašice Crvene zvezde okupile su se u prostorijama Sportskog društva i obeležile početak nove sezone.

Upriličeno je zajedničko fotografisanje crveno-belih devojaka, koje su sezone počele sa učinkom 3-1, što je učinak koji ima i Ub, a TENT Obrenovac je lider šampionata sa 4-0.

Upravo protiv Uba Zvezda igra derbi 5. kola, 10. oktobra na gostovanju od 18 časova, a prethodno je tim Aleksandra Vladisavljeva pobedio Partizan (3:1), Klek Zrenjanin (3:0) i Beograd (3:0), bolji je bio TENT sa 3:0.

- Mi smo sezonu krenuli i za sada je sve kako treba, utakmice koje je trebalo da dobijemo, dobili smo, izgubili smo od šampiona TENT-a, ostalo je išlo po planu. U ovoj situaciji, neka prva želja i zamisao je da budemo zdravi, da dođemo u situaciju da se igra bez pauza i prekida. Nažalost, to se nije desilo na kraju prošle sezone - kaže za Telegraf Vladisavljev.

- Ekipa Zvezde je ove godine vrlo mlada, sa puno talenta, igračica koje moraju puno da rade i dokazuju se, da napreduju u svojoj karijeri. Svakako, moraju da imaju kvalitet, talenat imaju i imaju šta da pokažu. Nismo u najužem krugu favorita za trofeje, ali ćemo rasti kako sezona bude odmicala.

Vladisavljev je za sada zadovoljan pristupom i pruženim na treningu i mečevima.

- Verujem da će rezultati biti sve bolji, devojke su vredne i posvećene, moram da ih pohvalim za rad i na treninzima i na utakmicama. Zvezda mora uvek da teži najvišim rezultatima, trudićemo se da na najbolji način nosimo dres i pružimo maksimum. Videćemo za šta je to dovoljno.

Ženski odbojkaški klub Crvena Zvezda Foto: Nikola Tomić

Situacija sa korona virusom udar je i na odbojku kroz više segmenata, od rigoroznih mera do nedostatka publlike.

- Sve je specifično, drugačije, igra se bez publike, to je segment koji nas malo udaljava od javnosti i velike scene. Druga stvar je što moramo da vodimo računa o svim merama i pre treninga i utakmica, to su standardni propisi, merenje temperature, maske se nose u našem ličnom prevozu, i tako dalje.

- To opterećuje, negde pravi problem, ali pokušavamo da se fokusiramo na svoj deo posla, nadamo se da će devojke biti pošteđene zaraze. Sve ostalo što možemo, učinićemo da budemo maksimalno oprezni.

Ekipu će u sezoni 2020-2021 činiti prilično mlada postava - Tara Taubner (2002), Tijana Cvetković (2002), Isidora Rodić (2001), Jana Jovanović (2003), Katarina Vukomanović (1990), Nevena Sajić (2003), Milica Milunović (2001), Mila Đorđević (1998), Anja Ašonja (1999), Milica Tasić (1999), Sara Vučićević (1997), Jelena Delić (2000), Kristina Stanković (1999), Jovana Simić (1999) i Tijana Vrcelj (2002).

Video: Bobo, kraj: Kovač opisao kako se rasplakao kad je Ivan Miljković završio karijeru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA