≫ 

Vujasovi vukovi "dave" sve redom!

Klub sa Novog Beograda važi za najvećeg favorita u domaćem šampionatu

  • 1
VK Novi Beograd Foto: Promo/VK Novi Beograd

Vaterpolisti Novog Beograda pravi su strah i trepet u domaćoj ligi. Izabranici Vladimira Vujasinovića su kao favoriti dočekali duel sa Vojvodinom, a već posle osam minuta je bilo jasno da će se za sve pitati na ovom meču.

Jer, upravo su taj deo igre rešili u svoju korist sa 5:1 i u velikoj meri usmerili dalji tok meča.

Vojvodina je u narednom kvartalu tek uspela da smanji zaostatak na minus tri, ali je onda u trećoj četvrtini usledio novi uragan Novobeograđana, koji su otišli na sedam golova razlike i rešili pitanje pobednika.

Ipak, to nije značilo da će se opustiti, nije to dozvolio trener Vujasinović, već su u poslednjih osam minuta uvećali prednost i na kraju se radovali - 14:6.

Najzaslužniji za pobedu Novog Beograda bio je Gogov sa pet golova, dok su se po dva puta u strelce upisali još Filipović, Tomić, Nikolov i Martinović. U ekipi Vojovdine su po dva gola postigli Petrovski i Gusarov.

Novi Beograd – Vojvodina 14:6 (5:1, 1:2, 4:0, 4:3)

Bazen: 11.april Vlaho Orlić. Sudije: Stanojević, Jovančević. Isključenja: Novi Beograd 9, Vojvodina 4. Peterci: Novi Beograd 2 (2)

NOVI BEOGRAD: Rističević, Filipović 2, Tomić 2, Bursać, Ćuk, Mitrović, Gogov 5, Bašica, Žeželj, Drašković, Nikolov 2, Asanović 1, Vlahović, Martinović 2. Trener: Vujasinović.

VOJVODINA: Gavrilović, Marić 1, Maksimović, Mitrović, Tintor, Vasin, Prekogačić 1, Brešćanski, Tubić, Trapara, Petrovski 2, Gusarov 2, Popadić. Trener: Bilić.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA