≫ 

Prvi derbi sezone: Može li titan da iskrivi čelik?

Od početka nove NFL sezone nismo imali ovakav meč, sastaju se dve neporažene ekipe

  • 0
Pitsburg Stilers, Tenesi Tajtans, NFL Foto: Guliver/Frederick Breedon/Getty Images

Duel Pitsburg Stilersa i Tenesi Tajtansa će nam doneti odgovor na pitanje ko je najveći kandidat za titulu ove sezone. Za sve moguće ishode i opcije tokom utakmice, Balkan Bet je pripremio širok izbor za klađenje i klađenje uživo.

Tenesi je sve iznenadio i ove sezone redovno dobija mečeve malom razlikom. Njihova sjajna igra u završnici donosi im pobede, a u prošlom kolu su savladali Teksanse posle produžetka. Sa druge strane, Ben Rotlisberger i ekipa nemilosrdno redom ruše svoje protivnike. A ova utakmica je samo jedna u sjajnoj ponudi koja ti daje šansu da uzmeš sjajne nagrade! Jer Balkan Bet svakog vikenda onome ko pogodi najveću NFL kvotu daje 500 evra, a na kraju sezone će najvredniji NFL tiket biti nagrađen novim Iphone-om 12PRO.

Tom Brejdi ide pravo u Vegas posle spektakularne pobede nad Aronom Rodžersom. Najbolji kvoterbek ikada je uspeo da se vrati na pravi put posle jednog neočekivanog poraza, a sada deluje da se konačno uigrao sa svojim novim timom. Zato treba iskoristiti ponudu klađenja na igrače i možda baš raning bekovi i vajd risiveri Tampe donesu dobitak!

Sijetl pamtimo iz one sezone kada im je odbrana donela titulu, a ove godine njihov napad ruši sve pred sobom. Sada igraju sa Arizonom u gostima, a nedelja je najbolji termin za gledanje NFL-a uz besplatno pivo koje ćeš da dobiješ u Balkan Betu ako tada odigraš tiket na klađenju uživo. 

Na programu je i meč palih velikana! Džajantsi i Iglsi su očajni ove sezone i već se spremaju za narednu. Ipak tim iz Njujorka posle pobede nad Vašingtonom veruje da bi još jedan trijumf povratio bar tračak nade da ova sezona neće biti potpuna propast. Rivali na NFC istoku su toliko slabi, da bi i pored toga što ova dva tima imaju po samo jednu pobedu mogli da dođu do plejofa. Zato je ovaj meč izuzetno bitan, a ponuda sportskog klađenja na njega je najveća u Balkan Betu. Treba je iskoristiti, a stotine su načina za to!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA