≫ 

Bivša NFL zvezda osuđena na 15 godina robije zbog silovanja

Slučaj se desio još 2016. godine

  • 2
Dana Stablefild Foto: Guliver/Jed Jacobsohn/Getty Images)

Bivši NFL igrač Dana Stablefild osuđen je na 15 godina robije zbog silovanja. Advokat Stablefilda, Alen Savier, kaže za TMZ Sports da će biti žalbe ... i on je uporan da će ime njegovog klijenta biti izbrisano.

- Vrlo smo sigurni da bi porota imala tačne informacije da bi (došli) do drugačijeg zaključka. Nikada nisam imao slučaj da je toliko dokaza izuzeto. Želeli smo da istina izađe na videlo i nastavićemo da se borimo.

- Dana zna da je nevin i uveren je da će ga sistem ispraviti i da će biti strpljiv. Teško je za njegovu porodicu. Ima decu i ženu, ali ovo je ono što mora da prođe da bi stigao tamo gde treba da bude - rekao je Savier.

Bivša zvezda NFL-a Dana Stublefild osuđena je na 15 godina doživotnog zatvora zbog silovanja mentalno onesposobljene žene u incidentu 2015. godine, rekli su zvaničnici suda za TMZ Sports.

Silovanje, nasilje nad ženom, ženama Foto ilustracija: Shutterstock

Još u julu, 49-godišnjak je proglašen krivim za prisilno silovanje tokom upotrebe pištolja - zločin koji donosi veliku kaznu.

A u četvrtak je sudija osudio Stublefielda upravo na to - što znači da će morati da odleži najmanje 15 godina iza rešetaka.

Stablefild je prvi put uhapšen još u maju 2016. godine nakon što je, zvaničnici kažu,  bivša zvezda 49ersa silovala ženu koju je pronašao na veb lokaciji za čuvanje dece i pozvao je u svoju kuću Santa Klara u Kaliforniji na razgovor za posao.

Video: Masa frenetično skandirala Trampu i Melaniji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sava

    24. oktobar 2020 | 00:07

    A 15 godina je dozivotan zatvor. Smesni ste

  • Kolega

    24. oktobar 2020 | 00:07

    15 gldina dozivotnog zatvora? Jel vi opet koristite voogle translate? Alo kolege

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA