Udovičić se sastao sa čelnim ljudima svetskog rvanja: Pričalo se o Svetskom prvenstvu i OI u Tokiju

Nedavno je posetio i rvačku reprezentaciju Srbije

  • 0
Foto: Ministarstvo omladine i sporta

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić sastao se sa predsednikom Svetske rvačke federacije i članom Izvršnog odbora Međunarodnog olimpijskog komiteta Nenadom Lalovićem, visokim funkcionerom Svetske rvačke federacije za Evropu Onderom Jaksijem i predsednikom Rvačkog saveza Srbije Željkom Trajkovićem.

Na sastanku je bilo reči o pripremama za predstojeće Svetsko prvenstvo u rvanju, Olimpijskim igrama koje nas očekuju narednog leta, i trenutnoj situaciji u sportu na globalnom nivou.

Foto: Ministarstvo omladine i sporta

Ministarstvo omladine i sporta kontinuirano radi na stvaranju vrhunskih uslova za treniranje i pripreme sportista, u šta se nedavno lično uverio i ministar Udovičić, prilikom posete rvačkoj reprezentaciji Srbije, tokom priprema na Kopaoniku.

O zlatnoj eri rvanja u našoj zemlji najbolje govore podaci da Srbija ima aktuelnog olimpijskog šampiona, Davora Štefaneka, svetskog prvaka u grčko-rimskom stilu iz 2017. godine Viktora Nemeša i osvajača evropskog zlata Kristijana Frisa.

Video: Udovičić poručio da je Srbija zemlja atletike i da danas počinje maratonska trka u organizaciji SP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA