≫ 

Olimpijski komitet i Blic produžili saradnju

Nova saradnja o medijskom sponzorstvu

  • 0
Božidar Maljković, Olimpijski komitet Srbije

Foto: MN Press

Informativni portal i dnevni list Blic i Olimpijski komitet Srbije, nakon tri godine produžili su ugovor o saradnji u cilju pružanja medijske podrške sportistima Srbije u olimpijskim sportovima.

U sedištu Olimpijskog komiteta Srbije, Olimpijskoj kući, produženje ugovora o ekskluzivnom partnerstvu do Olimpijskih igara u Parizu 2024. godine, potpisali su Jelena Drakulić Petrović, generalna direktorka Ringier Axel Springer Srbija i Božidar Maljković, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, u prisustvu Predraga Mihailovića, glavnog i odgovornog urednika dnevnog lista Blic, Žarka Zečevića, potpredsednika OKS i Đorđa Višackog, generalnog sekretara OKS.

- Moram nazvati gospodu iz Blica prijateljima zato što to i jesmo. Olimpijski komitet Srbije je institucija sa najvećim sportskim uticajem i ima dužnost da svojim radom i delovanjem šalje poruke mira, jedinstva, viteštva i da utiče na veliki broj mladih ljudi.

- U tome nam je naravno potrebna pomoć, kako bi reč o našoj misiji stigao do što više ljudi širom Srbije, a uz današnje elektronske medije, i širom planete! To su prepoznali i naši partneri iz kompanije Ringier Axel Springer koji će nam i u narednom Olimpijskom ciklusu pomoći da, dobra reč o uspesima naših sportista dođe do što više ljudi. Zajedno smo na jako važnoj misiji, i imamo veliku društvenu odgovornost.

- Srpski sportisti su istinski heroji današnjice, koji na najbolji način prezentuju našu zemlju i sve vrednosti koje baštini olimpijski pokret. Zajedno nosimo jednu veliku društvenu odgovornost i presrećni smo što možemo da potpišemo ugovor sa ovom uglednom kompanijom. Mi inače sa našim sponzorima sarađujemo na duge staze i mi se ne razvodimo od naših sponzora tako brzo. Nadamo se i da će naš „brak” sa Blicom dugo da traje. - rekao je Maljković.

Video: MOK se sprema za novo odlaganje Olimpijskih igara i ukoliko jedna zemlja ne može da učestvuje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA