≫ 

Odbojkaši Vojvodine ponovo ne igraju zbog korona virusa

Zbog nekoliko slučajeva koji su pozitivni Novosađani zatražili odlaganje

  • 0
OK Vojvodina Foto: MN Press

Već dve utakmice odbojkaša Vojvodine su bile odložene prethodne nedelje zbog lošeg zdravstvenog stanja– sa Spartakom u Kupu (pomereno prvo za ovu nedelju) i sa Mladim radnikom u osmom kolu Superlige.

Posle odrađenih testova na virus korona, koji su pokazali nekoliko pozitivnih slučajeva, klub je zatražio odlaganje i utakmica koje su bile planirane za ovu sedmicu. Oglasili su se zvaničnim saopštenjem u kome su pojasnili kompletnu situaciju.

Kao vodeći klub u zemlji, ne samo rezultatski nego i organizaciono, imamo potrebu i dužnost da se u svakoj situaciji, posebno u ovoj, postavimo odgovorno prema drugima i sebi, ali i da budemo primer ostalima.

Upravo zbog toga, iako su igrači dobro, uradili smo testove za ceo tim, stručni štab i menadžment. Nažalost, rezultati su pokazali određeni broj pozitivnih na korona virus, te je zbog toga najdgovornije da odgodimo mečeve planirane za ovu sedmicu, prvi meč četvrtfinala Kupa i meč devetog kola Superlige.

- Svima nam je od velikog značaja da sport živi, ali da bi to bilo tako, važno je da u ovim momentima zdravlje i bezbednost svih učesnika takmičenja stavimo na prvo mesto. Uz razumevanje i maksimalno angažovanje tri odložene utakmice ćemo nadoknaditi i nadamo se, uskoro se ponovo radovati novim pobedama – navodi se u saopštenju Vojvodine.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA