≫ 

Radnički porazom ostao bez Lige šampiona: Breša trijumfom u Budimpešti obezbedila elitu

Kragujevčani su bili autsajderi i na kraju su premašili mnoga očekivanja

  • 0
RADNICKI KG Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca (arhiva) Foto: MN Press

Vaterpolisti kragujevačkog Radničkog nisu uspeli da se plasiraju u Ligu šampiona jer su u Budimpešti poraženi od Breše sa 9:13 (2:5, 1:3, 3:1, 3:4).

Italija će uz Brešu i Pro Reko imati i tim Ortiđe u grupnoj fazi elitnog takmičenja, jer je Ortiđa pobedila zagrebačku Mladost sa 9:8.

Radničkom je ovo bio četvrti meč za četiri dana, Breši tek drugi i kada se tome doda loš početak Radničkog, Italijani su relativno rano počeli da trasiraju put ka pobedi.

Poveli su 4:0 na startu meča, posle čega su se malo "zagrejali" igrači Radničkog, ali nisu uspeli da preokrenu niti da sustignu igrače Breše.

Najbolji je kod Kragujevčana bio Marko Radulović sa tri gola, a Nemanja Stanojević je postigao dva. U timu Breše je Edoardo di Soma imao tri gola, ali su još trojica igrača postigla po dva pogotka.

Da podsetimo, Radnički je protiv Breše vodio Dragan Kozomara, pomoćnik Uroša Stevanovića, jer je Stevanović bio isključen tokom meča protiv OSC-a.

Video: Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Filip Filipović se vratio u Partizan, ali kao funkcioner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA