≫ 

Partizan za 1.500 evra prodao pehar šampiona kako bi pomogao u lečenju male Anike

Završena licitacija ragbi kljuba Partizana

  • 3
Ragbi klub Partizan Foto: Instagram/rugbypartizan

Ragbisti Partizana prodali su pehah namenjen najboljem timu u Srbiji kako bi sakupili novac i pomogli lečenje Anike Manić!

Crno-beli su nedavno organizovali javnu aukciju, a u međuvremenu su putem Fejsbuka javili da je pehar "otišao" za 1.5000 evra.

- Najvišu ponudu u našoj aukciji za pehar ponudio je Laserski centar Gala i u ponedeljak će se na Anikinom računu naći dodatnih 1500 evra. Na taj način je utakmica za Anikin život dobila preko potrebno pojačanje. Šampioni uz šampione - stoji u saopštenju.

Inače, Mala Anika ima bolest koja će prouzrokovati najgori ishod ako se ne obezbedi dva miliona evra za njenu terapiju.

U međuvremenu se širom Srbije i regiona javljaju dobri ljudi koji na određeni način pomažu da se novac što pre obezbedi, a u nastavku pogledajte informacije na koji način i vi možete pomoći:

Pomoc za decu anika Manic Foto: budihuman.rs

Video: Roditelji male Anike Manić, obolele od spinalne mišićne atrofije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan SD

    22. novembar 2020 | 22:01

    Zato za Partizan se zivi i Partizan se voli a za sve druge se samo navija. Dok se neko rasipa novcem iz budzeta dok bolesna deca nemaju sa cim da se lece i dok ih narod leci sms porukama, veliki Klub koji neki pokusavaju da gase svoje najvrednije trofeje prodaje da bi lecio decu. Bravo CRNO-BELI ! ♥️♥️♥️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA