Drama u Kelnu: Vrhunski rukomet, dva produžetka, ali srpski igrači bez finala Lige šampiona!

Nemački Kil pobedio Vesprem u polufinalu

  • 1
Rukometni klub Vesprem Foto: SEHA Liga

Rukometaši Kila pobedili su nemački Vesprem sa 36:35 u polufinalu Fajnal fora Lige šampiona u Kelnu i to posle dva produžetka

Za Vesprem nastupaju srpski reprezantativci golman Vladimir Cupara i Petar Nenadić koji je dao 2 gola u ovom meču. Borozan i Marguc predvodili su Vesprem sa po 7 golova, dok je kod Kila najefikasniji bio Pekeler sa 8, dok je Ekberg dao 7 golova..

Rukometni klub Vesprem Foto: SEHA Liga

Inače, Kil je u prvom poluvremenu vodio sa 17:10, a na kraju poluvremena sa velikih 18:13 a onda je Vesprem napravio furioznu seriju 13-6 i došao do 24:24.

Nakon toga nastavljena je i viđena prava drama sve do kraja meča koji je završen 29:29. Ušlo se u produžetke, a Vesprem se bolje snašao u prvom i vodio je 34:32. Međutim, u drugom poluvremenu Kil je zaigrao jače i preokrenuo rezultat na 36:35 i trijumfovao.

Video: Rukometaš Srbije posle odluke da selekcija neće igrati na SP

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cure

    28. decembar 2020 | 23:31

    Odavnooo nisaam gledao boljii meec za infarkt..Svaka cast i jednoj i drugoj ekipi..Sutra poslastica Barsa Kil u velikom finalu jedva cekam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA