≫ 

Udovičić iznenadio posetom rukometaše i uverio se u kakvim uslovima treniraju

Ministar u Kući fudbala u Staroj Pazovi

  • 0
Toni Đerona, rukomet, Srbija, Vanja Udovičić Foto: Ministarstvo omladine i sporta

Ministar omladine i sporta Srbije Vanja Udovičić iznenadio je svojom posetom srpske rukometaše na današnjem treningu u Kući fudbala u Staroj Pazovi, gde se pripremaju za predstojeće kvalifikacione utakmice za Evropsko prvenstvo 2022. godine.

- Posle nikada veće finansijske podrške, tu sam da se uverim da trenirate u odličnim uslovima i da vam pružim podršku pre veoma važnih utakmica koje vam predstoje.

- Uveren sam da svojom energijom, borbenošću i željom za pobedama možete da se izborite sa svim izazovima i probudite šampionsku energiju u nacionalnom timu koja će vas pratiti sve do Evropskog prvenstva - rekao je Udovičić, a navodi se u saopštenju resornog ministarstva.

Rukometnu reprezentaciju Srbije tokom kvalifikacija za EURO 2022, očekuju utakmice s nacionalnom selekcijom Francuske (5. januara u Zrenjaninu i 9. januara u Parizu) i reprezentacijom Grčke (13. januara u Zrenjaninu).

Video: Ministar Udovičić u Kosovskoj Mitrovici sa stipendistima Fonda za mlade talente

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA