Selektor rukometaša Srbije produžio ugovor sa klubom, posle dobrih igara "orlova"

Toni Đerona ostaje u Šartru do 2023.

  • 2
Rukometna reprezentacija Srbije, Toni Đerona

Foto: MN Press

Selektor rukometaša Srbije Toni Đerona potpisao je novi ugovor u klubu.  Posle odličnih igara Srbije u dvomeču sa Francuskom ostao neporažen (pobeda i remi), tamnošnji Šartr, na čiju je klupu seo pre godinu i po dana, brže bolje je rešio da osigura španskog stratega, koji je stavio paraf na novi ugovor do 2023. godine.

- Toni nas je održao u elitnom rangu takmičenja sa ekipom koju nije on selektirao. Grupa dobro funkcioniše, ciljevi su ispunjeni, pa smo odlučili da nastavimo zajedno – rekao je predsednik kluba Stiv Baron.

Razloga za zadovoljstvo ima i Đerona, koji se nada skorom povratku publike u halu.

- Srećan sam što mogu da nastavim projekat koji smo započeli. Mislim da su prošlosezonski plasman u polufinale Kupa i 10. mesto u trenutku prekida sezone dobri rezultati. Ove godine ima još puno posla i nadam se da će naša publika brzo da se vrati kako bi nam pomogla i pružila podršku. Moramo da nastavimo da rastemo i unapređujemo tim i klub – rekao je Đerona.

Video: Rukometaši Srbije odigrali su nerešeno protiv Francuske

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Velja

    20. januar 2021 | 20:58

    Samo čekam da izgube neku tekmu,pa da počnete da ga pljujete,kako može da vodi i klub i, reprezentaciju.Sad je sve u fulu😀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA