≫ 

Hrvatske rukometaše pokosio virus uoči važne utakmice s Argentinom na Svetskom prvenstvu

U najgorem stanju su prvotimci Duvnjak i Martinović

  • 0
Finale rukometna reprezentacija Hrvatska Španja European Handball Championship

Foto: Tanjug/AP

Rukometna reprezentacija Hrvatske u subotu od 18 sati igra ključnu utakmicu za plasman u četvrtfinale na svetskom prvenstvu u Egiptu.

Protivnik je Argentina, a u slučaju pobede ekipa Lina Červara će kolo pre kraja osigurati plasman među osam najboljih reprezentacija sveta.

U tom slučaju utakmica protiv svetskog prvaka Danske u ponedeljak igrala bi se samo za bolju poziciju uoči četvrtfinala, međutim, ako Argentina iznenadi Hrvatsku, Červar i igrači moraće da se vade protiv Danaca.

Iz Kaira dan pre utakmice stižu zabrinjavajuće vesti za Hrvate. Ekipa RTL-a koja je na licu mesta u Egiptu javlja da se više hrvatskih reprezentativaca požalilo na stomačni virus, a u najlošijem stanju su Ivan Martinović i Domagoj Duvnjak.

Najveće iznenađenje turnira, sjajni desni bek Martinović je propustio trening te je iz mera predostrožnosti testiran na koronu, ali je nalaz negativan.

Ostali igrači osećaju slabije simptome, ali to svakako nisu dobre vesti za reprezentaciju pred najvažniji meč dosadašnjeg dela turnira.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA