≫ 

Udovičić u akciji udruženja "Čep za hendikep": Da humanost ne bude samo reč, već delo svakog od nas

- Cilj svih nas koji imamo privilegiju da budemo deo sistema sporta i omladine naše Srbije jeste da život osoba sa invaliditetom svakim danom učinimo lepšim i boljim - naveo je Udovičić

  • 1
Vanja Udovičić

Ministarstvo omladine i sporta

Ministar Vanja Udovičić je u ime svih zaposlenih Ministarstva omladine i sporta kroz učešće u humanitarnoj akciji udruženja „Čep za hendikep” pozvao sve naše građane da se priključe ovoj i svim humanitarnim akcijama.

- Cilj svih nas koji imamo privilegiju da budemo deo sistema sporta i omladine naše Srbije jeste da život osoba sa invaliditetom svakim danom učinimo lepšim i boljim, jer oni su naše kolege, naši motivi, naš ponos. Njihova uloga i značaj u sportu i omladini je nemerljiva i zato i ovim putem i na ovaj način pozivamo sve da se priključe humanitarnim akcijama poput akcije ”Čep za hendikep" - izjavio je ministar Udovičić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hm

    23. januar 2021 | 23:24

    Ali zasto cep zasto ne plasticna flasa. Dosta pvc flasa zavrse u jezerima i rekama nazalost , ali ove sa cepom plivaju i lakse se pociste sa povrsine vode ove bez cepa tonu na dno i prosto su nedohvatljive . Ono sta vidite na povrsini reka i vestackih jezera verujte da je mali deo onoga sto se nalazi na dnu. Pdrzavam svaku humanitarnu akciju ali dali neko ima da mucne malo glavom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA