≫ 

Vaterpolisti naredne nedelje u Podgorici na turniru, Savić se oslanja na snagu iz domaćeg prvenstva

Selektor napravio reprezentaciju od igrača uglavnom iz šampionata Srbije

  • 3
Vaterpolo Kup Srbije Foto: MN Press

Srpski vaterpolisti polako se spremaju za novi turnir, koji će ovoga puta biti pripremnog karaktera. U Podgorici će od 27. do 29. januara biti održan mini-turnir na kojem će pored srpske reprezentacije učestvovati još SAD i Crna Gora. Zbog pandemije i problema oko putovanja otkazala je Nemačka, pa će učešće uzeti samo tri pomenute ekipe.

Selektor Dejan Savić je odredio sledećih 15 igrača za ovaj turnir: Dimitrije Rističević (Novi Beograd), Stefan Živojinović (Nojsi la Sek), Lazar Dobožanov (Radnički), Petar Velkić (Šabac), Nebojša Toholj (Radnički), Luka Pljevančić (Radnički), Petar Tomić (Novi Beograd), Nemanja Stanojević (Radnički), Stefan Mitrović (Partizan), Miloš Ćuk (Novi Beograd), Draško Gogov (Novi Beograd), Strahinja Rašović (Radnički), Đorđe Vučinić (Šabac), Marko Radulović (Radnički). To sve nagoveštava da Savić želi da osloni na domaće snage i da vidi kakva se budućnost krije u momcima koji igraju u domaćim klubovima.

Srbija svoje utakmice igra 27. januara u 17:30 časova protiv SAD-a i dan kasnije u 18:oo časova protiv selekcije domaćina.

Video: Vaterpolisti Zvezde pobedili Partizan za finale Kupa Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cg

    23. januar 2021 | 18:42

    Dobro došli Braćo!

  • Istina

    23. januar 2021 | 18:33

    Bez VK Partizana nema ni jake reprezentacije i to je vise nego jasno. Do skoro vladari svetskog trona sada u vecitim doigravanjima od 5 do 8 mesta...

  • Lejla

    23. januar 2021 | 19:35

    Dođite da vas potopimo i iskljucamo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA