≫ 

Brejdi "uhvaćen" mrtav pijan: Legendarni kvoterbek jedva hodao i pravio haos na proslavi Tampe

Verovatno mu to neće niko uzeti za zlo

  • 1
Tom Brejdi Printskrin: Twitter/ESPN

Navijači Tampe, a bogami i sami igrači, znali su da proslave nedavni trijumf na Superbolu - prvi posle 18 godina za klub!

A na toj fešti čini se da je malo više od ostalih preterarao legendarni kvoterbek Tom Brejdi (43) koji je i najzaslužniji što je Tampa u finalu dobila Kanzas.

Brejdi je uhvaćen kako pored novinara praktično jedna prolazi i pitanje je da li bi sam i uspeo da ga jedan od saigrača nije držao u toj situaciji.

Prethodno su Brejdi i saigrači paradirali na jednom brodu gde je Tom uhvaćen kako baca Lomabrdijev trofej, inače svoj sedmi u karijeri, na drugi brod.

S druge strane je bio Rob Gronkovski koji je trofej hvatao, a koji se takođe opustio više od ostalih. Nije ni čudo, jer ga je Brejdi vratio iz penzije i ovaj je na kraju osvojio Superbol.

U nastavku pogledajte i fotografije sa proslave:

Video: Ona jedna od najlepših, on zvezda Superboula: Evo kako lepa bivša manekenka navija za svog dragog

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NN

    11. februar 2021 | 13:19

    Malo se ljudi opustili, tako i treba posle naporne sezone koju su zavrsili na najbolji moguci nacin... sve poshvale Brady-u i Gronk-u i neka ovako nastave...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA