≫ 

Novi šampioni NFL-a u suzama: Bivši igrač Tampa Bej Bakanirsa pronađen mrtav u hotelskoj sobi

Na telu nisu nađeni tragovi nasilja, ali je istraga aktivna i otvorena

  • 0
Former NFL wide receiver Vincent Jackson Foto: Profimedia

Nekadašnji NFL igrač, krilni hvatač Vinsent Džekson (38), pronađen je mrtav u hotelskoj sobi na Floridi u ponedeljak ujutru, potvrdila je lokalna šerifska služba.

Trostruki učesnik pro-bola sa San Dijego Čardžersima i Tampa Bej Bakanirsima, vodio se kao nestao od prošle serede kada je porodica prijavila nestanak lokalnim vlastima.

Potom su ga policajci locirali dva dana kasnije i posle razgovora obustavili potragu jer ih je Vinsent uveravao da je dobro.

Međutim, ovog ponedeljka u 11.30 časova po američkom vremenu njegovo beživotno telo je pronađeno u hotelskoj sobi na Floridi.

- Srce mi se cepa zbog svih voljenih koje je Vinsent ostavio iza sebe, preko supruge i porodice do navijača Bakanirsa koji su ga obožavali. Gospodin Džekson je bio posvećen čovek kojem su porodica i zajednica bili iznad svega - izjavio je šerif Čed Hroninster,

Šerif je potvrdio da na telu Vinsenta Džeksona nisu pronađeni tragovi nasilja, ali i poručio da je istraga o smrti NFL igrača "aktivna i otvorena".

Smrt Vinsenta Džeksona zadesila je Tampa Bej Bakanirse samo nedelju dana od osvajanja Superboula, prvog posle 18 godina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA