≫ 

Prve slike i snimak sa mesta nesreće: Vudsov automobil uništen, vatrogasci ga izvlačili

Najbolji golfer u istoriji povređen je večeras u teškoj saobraćajnoj nesreći

  • 3

Najbolji golfer u istoriji ovog sporta, Tajger Vuds, povređen je večeras u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se odigrala u blizini Los Anđelesa. Izveštaji sa lica mesta kažu da je sam igrač teško povređen, da ima prelom obe noge i da je transportovan u najbližu bolnicu na hitne preglede.

Slike sa lica mesta deluju prilično katastrofalno, o čemu svedoči činjenica da su vatrogasci morali da ga izvlače napolje uz pomoć hidraulične bušilice zvane „klešta života“. Pogledajte i sami prve fotografije koje stižu iz Kalifornije...

Najnovije vesti iz Kalifornije kažu da golfer ipak nije životno ugrožen. Kako se navodi u američkim medijima, on je pošao na fotošuting sa drugim poznatim ličnostima, nakon što je juče imao isti događaj sa NBA zvezdom, Dvejnom Vejdom.

Njegov agent, Mark Stajnberg se takođe oglasio zahvalivši se na velikoj brizi, dodavši da je golfer trenutno u sobi za operacije.

- Tajger Vuds je povređen u saobraćajnoj nesreći u kojoj je učestvovato samo jedan automobil rano jutros. Trenutno se nalazi u operacionoj sali, zahvaljujemo vam na privatnosti i podršci - istakao je on.

Verujemo da će se ubrzo znati i znatno više o povredama najboljeg golfera ikada.

Video: Ko je najplaćeniji sportista ikada?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igrac

    24. februar 2021 | 03:46

    Brate Tajgi želim ti brz oporavak i da opet zaigramo golf kao nekad. Na mom telefonu taman sam sad i obrisao igricu golf al čim se oporavis skinu u ju jopet da te neforsiram sad

  • Dasa

    23. februar 2021 | 23:05

    Prebrza voznja...sta li?!

  • Loki

    24. februar 2021 | 04:41

    Vozio neku krntiju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA