≫ 

Partizan doveo reprezentativca Crne Gore

Marko Lasica pojačao crno-bele

  • 3
Marko Lasica Foto: MN Press

Rukometaši Partizana u nastavku sezone biće jači za Marka Lasicu (32). Crnogorski reprezentativac igra na poziciji desnog krila i ima iza sebe bogato internacionalno iskustvo. Nosio je dres Budućnosti, Lovćena, španskog Kangasa, Pik Segeda, Temišvara i Bešiktaša.

– Gde god sam igrao, igrao sam za titulu i navikao sam na trofeje – rekao je Lasica za klupski sajt. – Želim da svojim iskustvom i igrama pomognem klubu za koji navijam da dođe do željene titule. Moj dobar prijatelj je Andrija Delibašić, koji je nekadašnji fudbaler Partizana, i nas dvojica smo pravi “grobari”. Jake emocije nas vežu za crno-beli dres.

Lasica je potpisao ugovor do kraja sezone, ali postoji mogućnost da saradnja bude i produžena.

- Nadam se da ćemo ostvariti dobre rezultate i da, ako ne budemo šampioni, makar budemo drugi. To bi nas odvelo u SEHA ligu i kvalifikacije za evropska takmičenja, što bi svakako bio motiv da dođe do produžetka saradnje.

On će debitovati u sredu protiv Metaloplastike u Šapcu, gde će se igrati meč drugog kola plej-ofa ARKUS lige.

- Debi, pa derbi… Koliko sam mogao da primetim na treninzima, svi su u timu fokusirani na taj meč i daju sve od sebe da se pripreme na najbolji mogući način. Voljni momenat neće izostati, a nadam se da će nas malo poslužiti i sreća, pa da upišemo važnu pobedu – zaključio je Lasica.

Video: Rukometaši Srbije odigrali su nerešeno protiv Francuske

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZOO

    28. februar 2021 | 23:23

    Bio Vrabac u košarci, pa Lasica u rukometu, sledeća životinja u SD Partizan je?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA