≫ 

Najbizarnija nesreća u srpskom sportu: Sekretar kluba preskočio ogradu u hali, pa propao kroz ciradu

Nemile scene viđene su u Leskovcu gde je sekretar rukometnog kluba Dubočica 54 imao nesreću tokom meča

  • 1
RK Dubočica Printskrin: Youtube/Arkus liga

Sekretar rukometnog kluba Dubočica 54, (M. P.), teško je povređen u subotu uveče tokom meča koji je njegov klub igrao protiv Rudara, jer je pao sa velike visine i teško je povređen, pa je zbog ozbiljnosti povreda prebačen u Klinički centar u Nišu, gde mu se bore za život.

Naime, kako Telegraf saznaje, M. P. je prisustvovao utakmici, gde je imao pravo da bude kao član uprave kluba, i meč je gledao u društvu predsednika kluba Srbislava Nešića, a onda je napustio tribine, jer je trebalo da ode na veridbu svoje unuke, pa je zbog toga bio i elegantno obučen.

Zašto je umesto da normalno napusti halu, M. P. odlučio da preskače ogradu visine oko 1,2 metra, a zatim nastavio da hoda po ciradi kojom je prekriven bokserski klub, i kroz koju je propao posle dva metra hodanja, ostaje misterija za sve u klubu.

Od posledica pada sa velike visine, M.P. je doživeo teške povrede glave, hitna pomoć je brzo došla na lice mesta, prevezla ga u bolnicu u Leskovcu, ali je zbog ozbiljnosti povreda on prebačen u Niš na odeljenje neurohirurgije, gde je trenutno u teškom stanju, na aparatima i lekari se bore za njegov život.

Policija je dolazila na mesto nesreće, napravila je uviđaj i ispitala svedoke. U klubu su i dalje u šoku, predsednik kluba Srbislav Nešić i dalje ne može da veruje šta se dogodilo i zašto je M. P. preskakao ogradu.

- On je izašao iz dvorane, tada smo se poslednji put videli, nisam video posle kako se to desilo, video sam samo šta je bilo. Svi se pitamo šta je bilo u njegovoj glavi u tom trenutku, pa je preskakao tu ogradu između hale i bazena. Trenutno je u Nišu, na odeljenju neurohirurgije i situacija je veoma teška - rekao je Nešić za Telegraf.

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbskiBek

    2. mart 2021 | 12:48

    Samo ....Cak Noris !!!! ..hoda po vodi !! Zapamtite to !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA