Early bird prijave za sedmo izdanje Jahorina Ultra trail-a

Early bird prijave za sedmo izdanje Jahorina Ultra traila po promotivnim cenama od 100 KM ili 52 EUR za Ultra, 80 KM ili 41 EUR za Maxi, i 40 KM ili 21 EUR za Mini trail trku moguće su do 31. marta

  • 1
OC Jahorina

Foto: OC Jahorina

Ovogodišnji Jahorina ultra trail je koncipiran kao dvodnevno takmičenje a održaće se 24 i 25 jula. Takmičari će se ove godine oprobati u tri trke različite dužine: Ultra, Maxi i Mini Trail – posebna zanimljivost je da Maxi trka startuje sa Bjelašnice.

Mini Trail (1 ITRA bod) je 24 km duga staza, kružna ruta koja startuje i završava se kod hotela Vučko na Jahorini, izmena u odnosu na prethodnu godinu je da Mini trka startuje dan kasnije, u nedelju 25. jula. Maxi dug 43 km (2 ITRA boda) je za brze ultraše ili one koji će prvi put probati format ultre jer nema mnogo uspona i nije preteška, kreće sa Bjelašnice, 24. jula a završava na Jahorini. Ultra (4 ITRA boda) je za iskusne trail trkače a dužinom od 100 km nudi sled različitih celina, spaja Jahorinu sa Ravnom Planinom i Trebevićem.

OC Jahorina

Foto: OC Jahorina

Za smeštaj učesnika ove godine zadužen je hotel Vučko na Jahorini koji za sve učesnike nudi smeštaj po posebnim cenama i uslovima prilagođenim trkačkim potrebama. Prijave za sedmo izdanje su moguće na sajtu www.jahorinatrail.com a sve učesnike JUT-a očekuje vredan startni paket u kom osim kvalitetne tehničke majice, dobijaju vredan poklon organizatora i vaučere za hranu i piće, te vožnju letnjim atrakcijama na Jahorini.

PRIJAVI SE I TI I BUDI DEO TIMA KOJI ISPISUJE ISTORIJU OLIMPIJSKE PLANINE!

WHERE BEAUTY MEETS CHALLENGE!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA