Ne vozimo brze discipline? Pa, nećemo ni ovu: Čuvena skijašica odustala od trke posle treće kapije!

Lara Gut bila je revoltirana odlukom da se ne dozvoli vožnja spusta i superveleslaloma u Lencerhajdeu

  • 1
Lara Gut Behrami

Foto: Youtube / Printscreen

Viđali smo raznorazna odustajanja u fudbalu, tenisu, košarci... A to se ovog vikenda prenelo na zimske sportove, tačnije alpsko skijanje gde se polako ulazi u završnicu sezone! Proslavljena skijašica, Lara Gut Behrani je odustala od vožnje na poslednjoj trci sezone na njenom samom početku.

Ne, nije reč o ispadanju sa staze, nekoj greški ili bilo čemu sličnom. Lara Gut rešila je da izrazi protest! Naime, FIS je ranije doneo odluku da se zbog loših vremenskih uslova odlože trke u spustu i superveleslalomu u Lencerhajdeu, što je njoj i Marku Odermatu smanjilo šanse da se u brzim disciplinama izbore za čelo i Veliki kristalni globus.

Bilo je predloženo da se trke voze naredne sedmice, ali je FIS to odbio, što je dodatno razljutilo specijaliste za brze discipline. A Lara Gut otišla je najdalje prekinuvši trku tek pošto je krenula. Zbog toga je sigurno čeka neka vrsta sankcije.

Ona je inače udata za švajcarskog fudbalera rođenog u Kosovskoj Mitrovici, Valona Behramija, a već posle treće kapije rešila je da prestane i odustane od trke na kojoj je pobedu odnela novozelanđanka, Alis Robinson.

Video: Katai nadmudrio sve oko sebe, pa pomogao Nikoliću da postigne četvrti pogodak za crveno-bele

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maticar

    21. mart 2021 | 18:30

    Udata je za osobu srpske nacionalnosti a musimanske veroispovesti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA