≫ 

"Partizan opet može da napada titule" Legendarni srpski odbojkaš o revitalizaciji crno-belih

Željko Tanasković član UO Partizana evocirao sezonu

  • 0
OK Partizan Foto: MN Press

Nekoliko godina nam je trebalo da konsolidujemo redove i opet postanemo jaki u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Glavni cilj je ispunjen, opet smo u vrhu srpske odbojke i zašto ne bismo razmišljali o titulama, izjavio je legendarni srpski odbojkaš Željko Tanasković, član Uprave Partizana.

Partizan, kao jedan od najpoznatijih klubova srpske odbojkaške scene, u finišu sezone iznenadio je mnoge i u muškoj i u ženskoj kategoriji.

Seniori su pobedili favorizovani Niš na početku plej ofa, oba meča 3:0. U polufinalu koje počinje u četvrtak slede dueli sa Mladim Radnikom iz Požarevca.

Odbojkašice su napravile senzaciju pobedom u Obrenovcu nad TENT-om od 3:0 i večeras u Beogradu bilo koja pobeda takođe ih vodi u polufinale.

- Ako budemo nastavili sa ubedljivim igrama zašto se ne bismo nadali i plasmanu u finale. Najnoviji odlična rezultati u obe konkurencije i šansa da se dođe do trofeja, su doveli do toga da se veliki partizanovci, prijatelji kluba i društveno odgovorne firme, priključe crno-beloj porodici.

Slobodan Boba Kovač Željko Tanasković (broj 4) iz vremena kad je igrao za reprezentaciju Jugoslavije Foto: MN Press

- Posle razgovora sa Aleksandrom Stankovićem, uspešnim privrednikom dogovorili smo da on prihvati ulogu predsednika Upravnog odbora, što će biti prvi korak ka stvaranju jakog Partizana na svim nivoima - istakao je Tanasković u saopštenju kluba.

On je otkrio i planove za naredni period.

- Već postoje novi predlozi ka dostignuću željenih ciljeva a jedan od najvažnijih je izgradnja Partizanovog sportskog objekta, kojim će se stvoriti uslovi za napredak svih selekcija. Za to će nam uz prijatelje koji hoće da pomognu biti potrebna i pomoć države i lokalnih samouprava. Sport je i najbolji ambasador Srbije - istakao je Tanasković.

Video: Slobodan Kovač: Naljutio sam generale u Partizanu jer nisam potpisao ugovor

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA