Sin osramoćene sportske legende uhapšen zbog seksualnog napada na devojku (16)

Na pomolu novi skandal u porodici Armstrong

  • 0
Lens Armstrong Printskrin: Instagram/lancearmstrong

Luk Dejvid Armstrong, sin osramoćenog bicikliste Lensa Armstrona, uhapšen je zbog seksualnog napada koji se dogodio pre tri godine!

Kada kažemo na osramoćenog Lensa Armstronga, tu pre svega mislimo na onaj veliki skandal sa dopingom koji je bacio veliku ljagu na nekadašnju legendu sporta. Barem je bio sve dok nije otkriveno da je rezultate postizao uz pomoć hemije.

Elem, njegov sin Luk Dejvid koji sada ima 21 godinu optužen je za seksualno napastvovanje tadašnje 16-godišnje devojčice na jednoj zabavi u Teksasu.

Pušten je iz pritvora uz kauciju, a žrtva je incident prijavila u novrembru prošle godine. S druge strane, njegov advokat je negirao optužbe tvrdećid a je njegov klijent tada bio u višemesečnoj vezi sa tom devojkom.

- Ono što se dogodilo u srednjoj školi pre tri godine nije bilo krivično delo niti seksualno nasilje. To je bio sporazumni odnos između dvoje mladih ljudi, posle čega je svako krenuo svojim putem. Ove optužbe nisu smele biti podnete, pogotovo ne tri godine kasnije - rekao je Armstrongov advokat.

S druge strane, devojka je policiji rekla da je pozvala Luka da je odvede sa jedne žurke, jer je bila pijana. Kao i da se ne seća da su se vozili do njegove kuće gde se probudila.

Međutim, dodala je da joj je Luk u jednom telefonskom razgovoru u decembru 2020. priznao da su imali seksualne odnose u kući njegovog oca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA