Vojvodina uništila Partizan u trećem meču finalne serije, crno-beli u Masteru traže majstoricu

Novosađani su savladali klub iz glavnog grada Srbije u tri seta – 3:0

  • 2
OK Vojvodina - OK Crvena zvezda Foto: MN Press

Uspeo je Partizan u ponedeljak da uzvrati i izjednači u finalnoj seriji protiv novosadske Vojvodine, ali je tim iz naše severne pokrajine ponovo preuzeo vođstvo u završnici Superlige. I to na kakav način. Domaći odbojkaši ni u jednom momentu nisu dozvolili Beograđanima da se pitaju oko bilo čega i susret su rešili u svoju korist posle nešto više od sat i po igre – 3:0 (25:12, 27:25, 25:17).

Iako su bolje otvorili prvi set, odbojkaši Partizana su u nastavku ovog perioda igre potonuli. Dovoljno je reći da je Vojvodina u jednom trenutku gubila rezultatom 3:5, a da je konačan rezultat seta bio 25:12, što će reći da je od tog momenta domaća ekipa napravila seriju 22:7 i u velikom stilu odnela ovaj deo igre.

Drugi set bio je umnogome zanimljiviji. Partizan je uspeo da se trgne nakon rezultatske katastrofe, poveo je sa 2:8 i činilo se da bismo mogli da vidimo poravnanje u setovima. Ali crno-belima je očigledno ponovo nedostajalo samopouzdanja, pa je Voša već do pola seta poravnala na 15:15, a crno-belima nije pomoglo ni to što su ponovo poveli sa 18:20. Na kraju je sve rešavano kroz igru na razliku, gde su Novosađani odneli prevagu.

Indisponirani odbojkaši Partizana nisu mogli da pruže konkretniji otpor ni u završnom setu. Vojvodina je samo potvrdila dominaciju na današnjem meču, pa će crno-beli pokušati da u zemunskom Masteru, 12. aprila da dođu do majstorice i produže san o tituli.

Video: Edžim ubacio 15 poena za manje od četiri minuta!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    8. april 2021 | 21:22

    Auu,pa ove franjevacke jadnike,nema ko nije,i u zemlji,i u inostranstvu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA