Olimpijakos vreba Filipa Filipovića, sprema se veliki vaterpolo transfer idućeg leta

Pirejci žele da u svoje redove dovedu našeg sjajnog reprezentativca

  • 2
filip filipović

Foto: vss.rs

Srpski vaterpolo klubovi su na putu da se dobro pozicioniraju u evropskom vidokrugu i da budu u što boljoj poziciji za titulu u Ligi šampiona. Međutim, problem je što nisu jedini, pošto se veliki planovi ovih dana kuju južnije od nas u Grčkoj. Tamo je Olimpijakos izuzetno dominantan u domaćim krugovima, igraće na Fajnal Ejtu ove sezone u elitnom takmičenju, ali je i pored toga jasno da im je neophodna nadogradnja, ne bi li se popeli na sam vrh Evrope.

U Pireju se sprema ozbiljan transfer, pošto je na meti Olimpijakosa naš Filip Filipović, jedan od najboljih vaterpolista na svetu. On već deceniju unazad dominira svetsksom scenom, a uskoro bi mogao na glavu da stavi crveno-belu kapicu.

Treba napomenuti da Olimpijakos ove sezone uglavnom sačinjavaju domaći vaterpolisti, koji su okosnica grčkog nacionalnog tima. Pirejci prošle sezone nisu pucali na velike transfere, pandemija koronavirusa je uticala i na njih, ali i pored toga igraju važnu ulogu u Ligi šampiona. Nalaze se odmah iza Pro Reka i dubrovačkog Juga u Grupi A, pa im je plasman na završni turnir gotovo obezbeđen. Za dalje, tek treba videti.

Bivši igrač Partizana, Radničkog i Pro Reka je sa Solnokom na pragu plasmana u finale drugog po snazi takmičenja u Evropi. Reprezentativac Srbije bio bi ogromno pojačanje za tim, a njegov dolazak sigurno bi privukao još neko poznatije ime. Inače, Olimpijakos je i ranije pokušavao da angažuje Filipovića, ali mu to nije pošlo za rukom.

Video: Zajedno došli da prime vakcinu: Nikola Rađen i Filip Krajinović se vakcinisali protiv korona virusa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N. BG.

    10. april 2021 | 11:38

    A SAPIC. Da se produzi otimacina.

  • VERO

    10. april 2021 | 11:22

    Kako ga SAPIC pomocu vlast ne uzme ! Otimacina na SRPSKI nacin u SAPICEVOJ reziji. Jak politicar.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA