≫ 

Predsednik RK Partizan dobio prvu bitku protiv korone: Ispred kuće ga sačekala emotivna poruka

On je jedno vreme bio priključen na respirator zbog kritičnog stanja u kojem se nalazio

  • 0
Željko perkunić, RK Partizan Printskrin: Youtube/TV Partizan

Predsednik rukometnog kluba Partizan, Željko Perkunić pušten je tokom jučerašnjeg dana na kućno lečenje, saopštio je njegov klub putem društvenih mreža. On je duže vreme proveo u bolnici, boreći se sa korona virusom, a u jednom trenutku je bio priključen i na respirator, jer se nalazio u kritičnom stanju.

On je u bolnicu primljen još 16. marta, ali je nakon velike borbe uspeo da izađe kao pobednik i sada se polako oporavlja kod kuće. Jedan je od najvećih navijača Partizana i jedan od osnivača fondacije „Grobari za nas“, koja je pokrenula veliku akciju za pomoć koašrkaškoj sekciji kluba u trenucima kada je bilo teško.

Bio je prvi čovek fudbalskog kluba Partizan iz Bumbarevog Brda, koji je imao grb po ugledu na Partizan, kao i boje kluba. To mesto nalazi se na putu od Kraljeva ka Kragujevcu, a što se Perkunića tiče bio je gotovo redovan gost na svim utakmicama fudbalskog, košarkaškog, kao i ostalih klubova iz Sportskog društva Partizan.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели 🅡🅚 🅟🅐🅡🅣🅘🅩🅐🅝 (@rkpartizan)

Koliko je ovaj trenutak bio emotivan za sve koji poznaju Željka, pokazuje i način na koji su ga dočekali po povratku iz bolnice. Ispred njegove kuće okačena je velika poruka sa natpisom „Grobari za tebe, Željko pobedi! Tvoji Brđani“, a rukometni klub je poželeo da se potpuno oporavi i uskoro ponovo svim glasom navija za Partizan.

- Željko, volimo te i uz tebe smo svim srcem – zaključuju iz Rukometnog kluba Partizan.

Video: Bivši igrač Partizana vređao i gurao sudiju, bacao klupu posle isključenja: Volkovu pao mrak na oči

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA