≫ 

Beograd u naredne tri godine domaćin završnih turnira Lige šampiona

Ambiciozni Novi Beograd postigao sporazum sa LEN-om

  • 0
Vaterpolo Novi Beograd Foto: VK Novi Beograd

Najbolji evropski vaterpolo vraća se u srpsku prestonicu pošto je Vaterpolo klub Novi Beograd preuzeo na sebe organizaciju naredna tri završna turnira vaterpolo Lige šampiona, uključujući i ovogodišnji turnir od 3. do 5. juna, objavio je LEN.

Posle osam godina, kada je Crvena zvezda tirjumfovala u elitnom takmičenju 2013, Beograd će opet biti domaćin najboljim vaterpolistima i to u naredne tri godine (sve do 2023), ali ovog puta glavnu reč vodi ambiciozni klub iz najveće beogradske opštine, koji će dobiti i specijalnu pozivnicu za Ligu šampiona za naredne dve sezone.

Beograd je dobio organizaciju nakon što nemački grad Hanover nije želeo da organizuje završni tirunir vaterpolo Lige šampiona, a u LEN-u su oduševljeni ponudom Novog Beograda iako Srbija nema nijednog predstavnika na završnom turniru.

Svi mečevi ove godine igraće se bez pristutva publike, u svojevrsnom "bablu" uz mogućnost da u izdanjima 2022. i 2023. godine budu organizovani turniri na otvorenom, saopštili su iz LEN-a.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA