Ognjenović i Rašić šampionke Turske u odbojci! Ekipa Zorana Terzića morala da preda meč zbog korone

Vakifbank je treći meč dobio za zelenim stolom, nakon što je na terenu dobio prva dva

  • 1
Maja Ognjenović Foto: Profimedia

Korona se umešala u redove Fenerbahčea kad joj vreme nije – za vreme finalne serije. Tim Zorana Terzića je tako bez borbe morao da preda svoj treći finalni meč protiv Vakifbanka, te da se nakon poraza u prethodna dva, gde treba naglasiti da je već u drugom bio oslabljen neigranjem pet odbojkašica, pozdravi od titule koja ide u ruke naših odbojkašica – Maje Ognjenović i Milene Rašić.

Ne krije Zoran Terzić u izjavi za Sport Klub da je još u sredu znao da je sezona završena, jer su stigli pozitivni nalazi za još tri igračice, nakon što su ranije kao što smo pomenuli, već petoro njih imale pozitivan nalaz.

- U sredu su stigli pozitivni nalazi za još tri igračice i tri člana stručnog štaba, pa smo već tada svi znali da je to kraj sezone. Nažalost, sve je završeno na ovaj način, a znali smo da će u jednom trenutku korona ući i u našu ekipu, kao što je to bio slučaj sa drugim timovima na početku sezone. Nas je korona zakačila na kraju, kad je bilo najvažnije, na finalnom turniru Kupa i u završnici plej-ofa. Nismo mogli protiv više sile i jedino je važno to, što su sve devojke zdravstveno dobro. Bila je to čudna sezona, u kojoj smo, kao i svi, više razmišlja o koroni, nego o odbojcirekao je Terzić.

Kada se podvuče crta, Vakifbank je po dvanaesti put postao šampion Turske u klupskoj odbojci, a ponajveći dorinos tome dala je upravo Maja Ognjenović svojim fantastičnim partijama kroz sezonu. To je njena deveta šampionska titula u petoj evropskoj zemlji, a prva u Turskoj. Sa druge strane, raduje se i Milena Rašić, koja je četvrti put postala prvak u Turskoj, a još četiri krune ima sa francuskim Kanom.

Video: Poruka ruskog teniskog čuda pred dolazak u Beograd: Radujem se što ću igrati na Serbia openu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA