Partizan se seli iz Beograda!

Odbojkaške sekcije će svoje mečeve verovatno igrati u Pančevu

  • 13
Ok Vojvodina - OK Partizan Foto: MN Press

Ponovo su došli lepi dani za odbojkaše i odbojkašice Partizana. Muškarci su vicešampioni Srbije, dok su dame igrale polufinale plej-of serije, a prema rečima direktora Željka Tanaskovića uskoro će se ekipe preseliti u Pančevo.

Tanasković je takođe rekao kako klub radi na produženju ugovora i ostanku kostura tima, a onda je otkrio i plan za narednu sezonu. Naime, nakon propalih pregovora sa SC "Milan Gale Milutinović" na Dorćolu, ekipa će se verovatno preseliti u Pančevo.

- Sa papirologijom je uvek tako. Uvek fali taj jedan potpis. Ali, kada smo ušli u tu priču, završićemo je do kraja. Plan je da hala bude u Pančevu, centar Mladost, da to bude baza, da to zdanje bude jedno od najboljih u Evropi sa svim pratećim sadržajima i uslovima - rekao je Tanacković za "Sportski žurnal."

Direktor Partizana Željko Tanasković je takođe isključio mogućnost da Partizan u ime kluba doda i ime grada.

Inače, odbojkaši Partizana su pružili sjajan otpor ekipi Vojvodine u finalu, međutim, ipak je ekipa iz Novog Sada sa 3:1 uspela da osvoji petu uzastopnu titulu šampiona Srbije.

Bez obzira na to što su poraženi u finalu, ekipa Partizana ima razloga za slavlje jer je uspela da obezbedi takmičenje u Evropi naredne sezone.

- Prvo i najbitnije a što smo svi konstatovali je da se Partizan vratio na staze stare slave, u sam vrh odbojke. I to je pozitivna stvar, nešto što bi nam u budućnosti donelo prave sponzore, sve one koji vole i poštuju Partizan. Ovo do sada su sve bile privatne pare. Svesno smo činjenice da smo mi u ovom trenutku izborili i Evropu. I tu se dosta toga vezuje za sponzorstvo, što nam je jedino svetlo na kraju tunela da ćemo u neku ruku moći da podginemo klub na nivo na kom treba da bude. - ističe Tanasković.

Video: Vanja Grbić iskombinovao košarku, odbojku i snuker i pogodio nemoguće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA