≫ 

Rvači Srbije otputovali na Evropsko prvenstvo

Ciljevi su veoma visoko postavljeni

  • 0
Rvanje Foto: MN Press

Najbolji rvači Srbije u grčko-rimskom stilu otputovali su u Varšavu, gde se održava Evropsko prvenstvo.

Kako je saopšteno, Srbiju će u prestonici Poljske predstavljati Sebastian Kolompar (60kg), Perica Dimitrijević (63 kg), Mate Nemeš (67kg), Aleksandar Maksimović (72kg), Aleksa Eski (77kg), Branko Kovačević (82kg), Zurabi Datunašvili (87kg) i Mikhail Kajaia (97kg).

Ciljevi su godinama visoko postavljeni i u Poljsku se putuje sa željom da osvoji barem jedna medalja.

- Izuzetno sam zadovoljan pripremnim periodom. Sportisti su dali sve od sebe. Na velikom i jakom međunarodnom turniru u Bugarskoj ostvareni su sjajni rezultati. Sve što je planirano je sprovedeno u trenažnom ciklusu i očekujemo nastavak kontinuiteta osvajanja medalja- rekao je predsednik Rvačkog saveza Srbije Željko Trajković.

Sa ekipom nije otputovao Viktor Nemeš, kako bi se što bolje pripremio za kvalifikacioni turnir za odlazak na Olimpijske igre, koji se održava u Sofiji od 6. do 9. maja u Sofiji.

- Procenili smo da su Zuri potrebni mečevi zbog njegovog stila rvanja. Ideja je da čuvamo Viktora za kvalifikacioni turnir kako ne bi došlo do prezasićenja. To je odluka struke - dodao je Trajković.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA